Cinewall

De tv, geliefd en soms gehaat. Maar de televisie maakt al heel wat jaren deel uit van ons moderne leven. Het zwarte scherm kan een prachtige bron van vermaak zijn, maar laten we eerlijk zijn, het past niet altijd naadloos in ons zorgvuldig gestijlde interieur. Een Cinewall is de manier om de aandacht weg te leiden van die rechthoekige kijkbuis.

Kies ervoor om je tv te integreren in een wand! Hierdoor zorg je ervoor dat het niet alleen functioneel is maar ook een statement maakt in je interieur. Bij een tv-wand is het niet de bedoeling om de tv te verstoppen, maar juist te laten opvallen als onderdeel van een groter geheel.

De tv verwerkt in de wand

Een cinewall, ook wel bekend als een tv-wand, is een constructie waarin de tv wordt ingebouwd. Het begint met een houten frame, dat wordt afgewerkt met mdf- of gipsplaten en stucwerk. Hierdoor wordt de tv-wand een naadloos onderdeel van jouw muur. Het creëert niet alleen een visuele blikvanger, maar geeft ook een gevoel van elegantie en comfort aan je woon- of slaapkamer. Het resultaat is een stijlvolle manier om de tv te integreren en tegelijkertijd een bioscoopachtige sfeer te creëren.

Heb jij voldoende ruimte overweeg dan om extra functionaliteiten toe te voegen aan jouw cinewall. Denk hierbij aan een ingebouwde haard, ruimte voor een soundbar, of zelfs nissen om boeken en decoratieve accessoires in tentoon te stellen. Op deze manier wordt de tv-wand niet alleen een centraal punt in de kamer, maar ook een multifunctionele en esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan je interieur.

Cinewall

Cinewall kosten

Sta je op het punt om een Cinewall te laten plaatsen in je woonkamer? Dan ben je vast benieuwd naar het proces en hoe je het beste resultaat kunt behalen. Bij cinewall.nu kan je een cinewall offerte opvragen. Samen met jou gaan de professionals aan de slag voor het beste eindresultaat.

Vooraf wordt de beste plek gekozen voor jouw Cinewall. Je bespreekt samen met de professional de afmetingen en mogelijkheden, voor een plan op maat. Het is belangrijk dat de juiste muur wordt gekozen die past bij de gewenste indeling van je woonkamer.

Vervolgens komt jouw conceptontwerp op papier te staan. Hiermee krijg je direct een duidelijk beeld van hoe jou op maat gemaakte wand eruit komt te zien. Hierbij krijg je ook een overzicht van de kosten van jou cinewall.

Jouw wand op maat laten plaatsen

Met het conceptontwerp in de hand gaan de professionals van cinewall.nu over tot actie. Zij bouwen de Cinewall vanaf de grond op en zorgen voor de benodigde aansluitingen. Klaar om te genieten van de luxe van je nieuwe tv-muur? Met Cinewall plaatsen op maat wordt dat een fluitje van een cent!