TZS Bouwgroep

De TZS Bouwgroep is een gerenommeerd bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in badkamer renovaties. Is jouw badkamer toe aan vernieuwing, vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor de TZS Bouwgroep

TZS Bouwgroep heeft meer dan 10 jaar ervaring in badkamer renovaties. Zij werken met ervaren specialisten, hebben kennis van zaken en beschikken over het juiste professionele gereedschap.De TZS Bouwgroep heeft vakmensen in verschillende disciplines en met de juiste kennis in huis. Zo werken er bij de bouwgroep tegelzetters, loodgieters, timmermannen, elektriciens en stukadoors. Omdat zij zelf alle disciplines in huis hebben kan er een strakke planning gemaakt worden zodat alle werkzaamheden snel en opvolgend uitgevoerd kunnen worden. Zo geniet jij weer snel van een mooie badkamer.

Werkzaamheden van A tot Z geregeld

Niets is vervelender dan weken misschien wel maanden zonder badkamer te zitten. De TZS bouwgroep zorgt dat jouw verbouwing of renovatie tot in de puntjes geregeld wordt; zij ontzorgen jou van A tot Z! Samen met jou realiseren zij jouw droom badkamer. De specialist van de bouwgroep geeft jou advies over bijvoorbeeld het leidingwerk en de beste indeling, de nieuwste trends en snufjes.

Een van de vakmannen komt na het maken van een afspraak bij jou thuis. Hij bekijkt de badkamer meet deze op en bespreekt met jou de mogelijkheden en welke werkzaamheden door de TZS Bouwgroep uitgevoerd wordt. Indien er werkzaamheden zijn die jij zelf kunt en wilt doen dan is dat ook mogelijk.

TZS Bouwgroep

De werkzaamheden die de bouwgroep voor jou kunnen doen zijn onder andere:

  • Het verwijderen van de vloer(tegels), het oude sanitair en eventueel tussen muren;
  • Freeswerk voor het aanleggen of verleggen van waterleidingen en afvoeren;
  • Installeren en aansluiten van het nieuwe sanitair;
  • Stucen van muren en plafonds;
  • Het zetten of leggen van tegels, afkitten;
  • Al het elektriciteiten werk.

Vervolgens wordt er een strakke planning gemaakt van alle werkzaamheden. De specialisten streven ernaar dat jij weer snel van je badkamer kan genieten.

Kies de TZS Bouwgroep voor vakwerk

Kies de TZS Bouwgroep als je voor kwaliteit gaat, zij hebben alle tijd en raffelen het werk niet af. De specialisten van de bouwgroep zorgen voor een prachtig mooi afgewerkte badkamer of toiletruimte.  Maak nu nog een afspraak of vraag online een offerte aan.